Actief, kritisch en betrokken

•   Beter groenonderhoud
•   Opknappen verwaarloosde plekken
•   Uw SteM in het college
•   Bescherming historisch erfgoed
•   Zorg voor wie het nodig heeft
•   Een veilig Meppel

Verkiezingsprogramma

Doe mee!

Wil je politiek actief worden en je inzetten voor een veilig, groen en sfeervol Meppel? Wil je nieuwe talenten ontwikkelen, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe ervaringen opdoen?

Meer informatie

Nieuws

SteM voor steun

Net als in 2014 zal Sterk Meppel in haar jubileumjaar een deel van haar verkiezings­budget inzetten om verenigingen te steunen die zich belangeloos voor Meppel en haar inwoners inzetten. 

Lees meer

40 jaar actief, kritisch en betrokken

Sterk Meppel mag al veertig jaar de SteM van Meppel laten horen. Het hele jaar zijn er activiteiten gepland. Naast een feest voor leden komt er een speciale jubileumuitgave van de Stadswachter, is er een tentoonstelling in de bibliotheek en wordt u op...

Lees meer

Sterk Meppel wil duizenden bomen redden

Sterk Meppel maakt zich grote zorgen over de toestand van ruim 4000 essen en 320 paarden­kastanjes. De bomen zijn bijna allemaal in meer of mindere mate ziek. Naar verwachting zullen de komende tien jaar 90% van de essen en alle paardenkastanjes sterven....

Lees meer

Kandidaten

Maak kennis met de kandidaten van Sterk Meppel

Lees meer
Elisabeth Bakkenes Elisabeth Bakkenes is onze lijsttrekker en huidig fractievoorzitter. Zij heeft veel dossier-kennis, is goed in de analyse en scherp in het debat.
Eduard Annen Eduard Annen (plaats 2) is raadslid en de drijvende kracht bij recente acties rond het behoud van de bioscoop en wildplassen. Een enthousiaste netwerker.
Klaas de Vries Klaas de Vries (plaats 3) gaat graag in gesprek met de inwoners en is iedere maand op straat te vinden. Hij is doortastend, leergierig en verbaal zeer sterk.
Madelinde Visscher Madelinde Visscher (plaats 4) is actief als duo-raadslid en voert de SteM voor de Bij campagne aan. Ze weet mensen te verbinden en is sociaal zeer betrokken.
Gaby Geertsma Gaby Geertsma (plaats 5) is spontaan en energierijk. Ze is leergierig en wil het graag opnemen voor mensen die dat zelf niet kunnen.
Pierre van Leeuwen Pierre van Leeuwen (plaats 6) is actief als duo-raadslid, is recht door zee en heeft het plaatselijk belang hoog in het vaandel staan.
Frans Venema Frans Venema (plaats 7) is actief als raadslid, houdt van aanpakken en gaat graag op de mensen af en ziet zichzelf vooral als volksvertegenwoordiger.
Ineke Korstanje Ineke Korstanje (plaats 8) is een open en enthousiaste persoonlijkheid en kan met overtuiging en deskundigheid haar standpunten goed verwoorden.
Ron Dunselman Onze bestuursvoorzitter heeft veel bestuurlijke ervaring. Zo was hij onder meer twaalf jaar voorzitter van het oprichtingsbestuur van de vrijeschool in Meppel en 16 jaar voorzitter van de Antroposofische Vereniging in Nederland.

Agenda