Actief, kritisch en betrokken

Elisabeth Bakkenes lijsstrekker Sterk Meppel

De ledenvergadering van Sterk Meppel heeft Elisabeth Bakkenes unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Elisabeth heeft een groot aantal jaren ervaring als fractievoorzitter maar dit is de eerste keer dat zij de lijst aanvoert. Zij is enorm gemotiveerd om met deze geweldige ploeg kandidaten de verkiezingen voor SteM tot een succes te maken.

Tweede op de lijst is Eduard Annen. Hij heeft een aantal jaar ervaring als (duo)raadslid en heeft zich de laatste jaren ingezet voor de komst van de bioscoop, de aanpak van het wildplassen, geluidsoverlast, sporthalverhuur en kunstgras.

Derde op de lijst is Klaas de Vries, een nieuwkomer in de Meppeler politiek. Financiën en het behoud van het karakter van Meppel gaan zijn volle aandacht krijgen.

Vierde op de lijst is duo-raadslid Madelinde Visscher. Madeline gaat zich inzetten voor het Sociaal Domein maar ook de ontwikkelingen rondom de toekomst van Meppel zijn onderwerpen waar zij zich voor wil inzetten.

Gaby Geertsma is ook nieuw als de nummer vijf op de lijst van Sterk Meppel. Veel Meppelers zullen haar kennen van de acties om het Meppeler Wandelbos te behouden. Zij wil zich inzetten op het gebied van de Wmo en het milieu.

Duo-raadslid Pierre van Leeuwen staat op de zesde plaats. Pierre zet zich op het gebied van tarieven PGB en het beleid rondom snippergroen. Pierre gaat zich inzetten voor het behoud van het cultuur historisch erfgoed en de Omgevingswet.

Op de zevende plaats staat Frans Venema uit Nijeveen. Frans houdt zich vooral bezig met plannen rondom de ruimtelijke ontwikkelingen en bezoekt veel inwoners die contact zoeken met Sterk Meppel.

Nieuwkomer Ineke Korstanje complementeert de lijst van Sterk Meppel. Ineke wil zich gaan inzetten voor de ontwikkeling van Meppel. Denk hierbij groenonderhoud, bereikbaarheid, toerisme en werkgelegenheid.

De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op woensdag 21 maart 2018.