Actief, kritisch en betrokken

Uw SteM in verkiezingsprogramma Sterk Meppel

Als inwoner van de gemeente Meppel weet u het beste wat er in uw directe omgeving speelt en wat er zou moeten gebeuren. Dat is het uitgangspunt voor Sterk Meppel bij het schrijven van het verkiezingsprogramma. Vanaf eind oktober trekken vrijwilligers van de partij vier zaterdagen achter elkaar verschillende wijken in en bellen bij u aan met de vraag “Wat is het grootste probleem dat de gemeente Meppel in uw buurt moet oplossen?” Als u hen in de bekende gele jassen ziet kunt u natuurlijk zelf op hen afstappen maar de vragenlijst kan vanaf 30 oktober ook via social media of op de eigen website van Sterk Meppel ingevuld worden. De lijst wordt eveneens in de Meppeler Courant opgenomen en kan dan op papier ingeleverd worden.

Lijsttrekker Eduard Annen: “Inwoners van de gemeente Meppel zijn altijd onze belangrijkste

Informatiebron. We staan op het Vledder of in de Concordiastraat als daar plannen zijn om te horen wat de omwonenden daarvan vinden. En ook bij het verkiezingsprogramma waren onze inwoners altijd al betrokken. Maar met deze opzet, om huis-aan-huis in verschillende wijken meningen op te halen, gaan we nog een flinke stap verder. We hopen dat veel inwoners hun mening willen geven.” 

De uitslag van de interviews wordt iedere week via diverse media en op de eigen website bekend gemaakt. Pas daarna wordt het verkiezingsprogramma geschreven waarin natuurlijk de resultaten van de interviews verwerkt worden. 

Sterk Meppel staat vanaf eind oktober vier zaterdagen in verschillende wijken en delen van de gemeente met hun gele bakfiets.  Op zaterdag 30 oktober worden als eerste de inwoners van Nieuwveense Landen, Nijeveen en Rogat om hun mening gevraagd. Waar de gele bakfiets de andere weken te vinden zal zijn kunt u de woensdag ervoor lezen in de krant, bij RTV Meppel, facebook en op de website van Sterk Meppel.

Wilt u de enquete alvast invullen dan kunt u deze link gebruiken